Støtteprincipper

Støtteforeningens principper for støtte
Bestyrelsen for Støtteforeningen har opstillet følgende 3 principper for støtte til Skrammellegepladsen:
1. Vi vil støtte Skrammellegepladsen økonomisk
2. Vi vil støtte Skrammellegepladsen moralsk
3. Vi vil bygge på de unge

Økonomisk støtte
Bestyrelsen har diskuteret hvilke arrangementer eller andre formål, foreningen kan støtte Skrammellegepladsen med. Foreningen kan støtte Skrammellegepladsen økonomisk med aktiviteter og arrangementer for børn og forældre, som der ellers ikke er ressourcer til.
Foreningen har siden stiftelsen rejst penge til støtteformål dels via medlemskontingentet, dels ved arrangementer og dels ved ansøgninger til fonde.

Moralsk støtte
Bestyrelsen har diskuteret hvordan foreningen kan støtte Skrammellegepladsen moralsk. Vi er enige om, at foreningens store lokale medlemsstyrke kan bruges som et beredskab, såfremt Skrammellegepladsen som fristed for børnene i fremtiden bliver truet i forbindelse med den kommunale planlægning på daginstitutionsområdet.

Bygge på de unge
Bestyrelsen har diskuteret hvordan foreningen kan medvirke til, at børn og unge, der på grund af aldersgrænsen forlader Skrammellegepladsen, kan fastholde kontakten til stedet.
Foreningen har i den forbindelse gennemført årlige arrangementer for de unge, som har forladt Skrammellegepladsen, sammen med de ældste unge, der stadig er på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *